0

کوکی زنجبیلی

مواد لازم برای کوکی  زنجبیلی :

 

  1. آرد ۲ و یک چهارم فنجان
  2. پودر زنجبیل ۲ قاشق چایی خوری
  3. جوش شیرین ۱ قاشق چایی خوری
  4. پودر دارچین سه چهارم قاشق چایی خوری
  5. ادویه پای کدو نصف قاشق چایی خوری
  6. نمک یک پنس
  7. کره نرم سه چهارم فنجان
  8. شکر سفید ۱ فنجان
  9. تخم مرغ ۱ عدد
  10. آب ۱ قاشق غذا خوری
  11. مولاس یک چهارم فنجان
  12. شکر سفید ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکی زنجبیلی :

 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

آرد ، زنجبیل ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید و کناری بگذارید .

کره و ۱ فنجان شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی و حجیم شود . تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید سپس آب و مولاس را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .

مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده هم بزنید تا خمیری شکل شود . سپس به اندازه ی گردو از خمیر برداشته گرد کنید و در ۲ قاشق باقیمانده شکر بگردانید و با فاصله ی ۵ سانتی از هم در سینی فر بچینید .

کوکی ها را به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده بگذارید بپزند و بعد از پخت ۵ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس روی توری سمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

پس از آن در یخچال در یک ظرف در بسته بدون نفوذ هوا نگه داری نمایید .

نوش جان !

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *